Pythagoras

CVIS International B.V.
Bosscheweg 135 H
5282WV Boxtel
Nederland

+31 (0) 411 68 96 94

Pythagoras

Snelle CFD

Snelle CFD

Voor snelle CFD kunt u terecht bij CVIS. Met onze High Performance Computing software kunt u snelle berekeningen en simulaties uitvoeren.

High Performance Computing voor snelle CFD
CVIS levert verschillende generieke en ICT-diensten aan zowel publieke als private organisaties. Onze specialisatie is High Performance Computing (HPC): met deze software kunt u complexe rekenkundige simulaties uitvoeren, bijvoorbeeld voor snelle CFD. Indien u bezig bent met Computational Fluid Dynamics kunt u met deze software bijvoorbeeld berekenen wat het effect is van dynamiek op een bepaalde vloeistof. We zijn in staat om binnen uw bedrijf een complexe ICT-omgeving in te richten op basis van de nieuwste technieken en projectmethodieken. Ook kunnen wij het HPC-beheer voor u uit handen nemen indien u hier niet de juiste kennis en kunde voor in huis heeft.

Neem vrijblijvend contact met ons op
Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor snelle CFD? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over de voordelen van High Performance Computing. U kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 (0) 411 68 96 94 of door een e-mail te sturen naar info@cvis.nl. We lichten graag toe op welke wijze we uw organisatie van dienst kunnen zijn.

Bel of mail naar onze specialisten voor meer informatie over snelle CFD!


Meer informatiepagina's: