Pythagoras

CVIS International B.V.
Bosscheweg 135 H
5282WV Boxtel
Nederland

+31 (0) 411 68 96 94

Pythagoras

Rekensoftware

Rekensoftware

Bij CVIS kunt u terecht voor optimalisatie van uw rekensoftware. Wij zijn gespecialiseerd in High Performance Computing, waarmee u complexe simulaties en berekeningen kunt maken.

Innovatieve rekensoftware van CVIS
CVIS ondersteunt zowel publieke als private organisaties met een complexe en veeleisende ICT-omgeving. Door onze ruime kennis en ervaring kunnen wij deze organisaties adviseren op het gebied van Business to IT alignement, waarbij innovatie centraal staat. We zijn dan ook in staat om binnen uw bedrijf complexe ICT-omgevingen in te richten met de nieuwste technieken en methodieken. Met onze innovatieve oplossingen voor uw rekensoftware kunt u rekenkundige simulaties uitvoeren, zoals:

  • Numerieke berekeningen
  • Financiële berekeningen
  • Akoestiek berekeningen
  • Weersberekeningen

Indien u niet de benodigde kennis en kunde in huis heeft voor High Performance Computing, kunt u ons tevens inschakelen voor HPC beheer.

Neem contact met ons op
Wilt u rekensoftware versnellen voor uw bedrijf? Informeer dan naar de mogelijkheden van High Performance Computing bij onze specialisten. U kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 (0) 411 68 96 94 of een e-mail sturen naar info@cvis.nl. We lichten u graag toe welke mogelijkheden HPC biedt en op welke wijze we te werk gaan.

Neem snel contact op met onze specialisten voor meer informatie over rekensoftware versnellen!


Meer informatiepagina's: