Pythagoras

CVIS International B.V.
Bosscheweg 135 H
5282WV Boxtel
Nederland

+31 (0) 411 68 96 94

Pythagoras

Multiphysics simulation

Multiphysics simulation

De High Performance Computing oplossingen van CVIS zijn uitermate geschikt voor multiphysics simulation.

Een multiphysics simulation maken met HPC
CVIS is onder meer gespecialiseerd in het leveren van High Performance Computing (HPC) bij bedrijven met een complexe en veeleisende ICT-omgeving. Door onze ruime kennis en ervaring kunnen wij organisaties adviseren op het gebied van Business to IT alignement, waarbij innovatie voorop staat. Met onze High Performance Computing omgevingen kunt u onder meer:

  • Complexe berekeningen uitvoeren
  • Onderzoek doen
  • Een multiphysics simulation uitvoeren

Zowel publieke als private bedrijven kunnen bij ons terecht voor innovatieve ICT-omgevingen, die ingericht worden volgens de nieuwste technieken en methodieken. Ook is het mogelijk om het HPC-beheer aan ons uit handen te geven indien u zelf de kennis en kunde niet in huis heeft. Denken in mogelijkheden: dat is waar wij voor staan!

Contact opnemen
Bent u benieuwd hoe u een multiphysics simulation kunt maken binnen een High Performance Computing omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons een e-mail sturen op info@cvis.nl of bellen naar telefoonnummer +31 (0) 411 68 96 94. We lichten u graag toe op welke wijze we uw organisatie van dienst kunnen zijn.

Neem vandaag nog contact op met onze specialisten voor meer informatie over multiphysics simulation!


Meer informatiepagina's: