Pythagoras

CVIS International B.V.
Bosscheweg 135 H
5282WV Boxtel
Nederland

+31 (0) 411 68 96 94

Pythagoras

HPC beheer

HPC beheer

Voor HPC beheer bent u bij CVIS op de juiste plek. Wij zijn specialist op het gebied van High Performance Computing en helpen u graag!

CVIS helpt u graag met HPC beheer
CVIS levert High Performance Computing oplossingen aan zowel publieke als private bedrijven. Wij ondersteunen voornamelijk organisaties met een complexe en veeleisende ICT-omgeving, waarbij HPC gebruikt wordt voor simulaties en berekeningen. Veel organisaties vinden HPC beheer complex en hebben niet de juiste kennis en kunde in huis. Daarom kunt u bij ons terecht voor geheel of gedeeltelijk HPC beheer. Leidend daarbij is wat u als organisatie wilt bereiken en kunnen wij ervoor zorgen dat onze ondersteuning bijdraagt aan een zo hoog mogelijk rendement. Ook op tactisch en strategisch niveau denken wij graag met u mee!

Neem contact met ons op voor meer informatie
Wilt u meer weten over HPC beheer van CVIS? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We lichten graag toe op welke wijze we uw organisatie kunnen ondersteunen bij High Performance Computing. U kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 (0) 411 68 96 94 of een e-mail sturen naar info@cvis.nl.

Bel of mail vandaag nog naar onze specialisten voor meer informatie over HPC beheer!


Meer informatiepagina's: