Pythagoras

CVIS International B.V.
Bosscheweg 135 H
5282WV Boxtel
Nederland

+31 (0) 411 68 96 94

Pythagoras

Computergesteund ontwerpen

Computergesteund ontwerpen

Met de High Performance Computing oplossingen van CVIS kunt u computergesteund ontwerpen.

Computergesteund ontwerpen met High Performance Computing
CVIS levert verschillende generieke diensten en ICT-diensten aan zowel publieke als private organisaties. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in het leveren en beheren van High Performance Computing oplossingen, zowel op locatie als on demand. HPC is met name geschikt voor bedrijven met een complexe en veeleisende ICT-omgeving. Zo kunt u met High Performance Computing onder meer:

  • Simulaties maken
  • Computergesteund ontwerpen
  • Berekeningen maken

Onze ruime kennis en ervaring stelt ons in staat om organisaties te adviseren op het gebied van Business to IT alignment. Innovatie is daarbij ons speerpunt. Daarom kunnen wij binnen uw bedrijf complexe ICT-omgevingen inrichten op basis van de nieuwste technieken en projectmethodieken.

Contact opnemen
Denken in oplossingen, dat is waar CVIS voor staat. We denken dan ook graag met u mee over de meest optimale ICT-oplossingen voor uw organisatie. Wilt u computergesteund ontwerpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. We zijn bereikbaar op telefoonnummer +31 (0) 411 68 96 94 en per e-mail op info@cvis.nl.

Bel met onze specialisten voor meer informatie over computergesteund ontwerpen met High Performance Computing!


Meer informatiepagina's: