Pythagoras

CVIS International B.V.
Bosscheweg 135 H
5282WV Boxtel
Nederland

+31 (0) 411 68 96 94

Pythagoras

CFD simulatie

CFD simulatie

CVIS helpt uw organisatie graag bij CFD simulatie. Met onze High Performance Computing oplossingen kunt u berekeningen en simulaties uitvoeren.

CFD simulatie maken met behulp van High Performance Computing
CVIS is gespecialiseerd in het leveren van High Performance Computing (HPC) oplossingen bij zowel publieke als private organisaties. Wij ondersteunen bedrijven met een complexe en veeleisende ICT-omgeving, eenmalig of in de vorm van structureel beheer. Onze kennis en ervaring stelt ons in staat om organisaties te adviseren op het gebied van Business to IT alignment, met innovatie als kernwoord. Zo kunt u met High Performance Computing onder meer een CFD simulatie uitvoeren. Bij Computational Fluid Dynamics is het belangrijk om te kunnen berekenen wat het effect is van dynamiek op vloeistof. High Performance Computing biedt hier uitstekende mogelijkheden voor.

Contact opnemen voor meer informatie
Wilt u meer weten over de mogelijkheid om een CFD simulatie te maken met High Performance Computing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0) 411 68 96 94 of een e-mail sturen naar info@cvis.nl. We lichten graag toe wat de voordelen en mogelijkheden zijn van High Performance Computing.

Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie over CFD simulatie!


Meer informatiepagina's: