Pythagoras

CVIS International B.V.
Bosscheweg 135 H
5282WV Boxtel
Nederland

+31 (0) 411 68 96 94

Pythagoras

HPCoD

"De inzet van High Performance Computing is van vitaal belang om de economie op de internationale markt competitiever te maken"

Het inrichten van een eigen High Performance Computing (HPC) omgeving kan om diverse redenen beperkt of in het geheel niet haalbaar zijn. Misschien is de behoefte van uw organisatie om complexe berekeningen slechts incidenteel of neemt u genoegen met de beperkte mogelijkheden van uw eigen HPC-omgeving.

Er zijn alternatieven

Op dit moment zijn er diverse alternatieven beschikbaar die uw behoefte aan rekencapaciteit  kunnen invullen op het moment dat uw organisatie hier behoefte aan heeft. CVIS kan u een uitgebreide service portfolio bieden op het vlak van “HPC in the cloud”. Oplossingen die onderzoek kunnen ondersteunen met zeer geavanceerde HPC-faciliteiten waarop een groot aantal applicaties “ready to use” beschikbaar zijn.

De alternatieven

Zo hebben wij op ons HPC On demand platform applicaties beschikbaar als OpenFOAM®, Telemac en Delft3D. Ook kunnen er diverse commerciële applicaties beschikbaar gemaakt worden. U dient er daarbij wel rekening mee te houden dat aan de licentievoorwaarden van de softwareontwikkelaar voldaan moet worden. CVIS kan u hier uitgebreid over informeren.

Naast ons HPC On demand platform bieden wij een on demand dienst aan op basis van Microsoft Azure in combinatie met Techila. Hierdoor wordt het mogelijk om bijvoorbeeld Matlab op een zeer efficiënte manier in te zetten zonder dat hieraan torenhoge licentiekosten zijn verbonden.

Voor wie

Onze HPC-cloudoplossingen zijn uitermate geschikt voor organisaties die een onregelmatige rekenbehoefte hebben. Denk daarbij bijvoorbeeld aan High Tech start-ups, project gedreven ingenieurs bureaus maar ook organisaties met een eigen HPC-omgeving waar met regelmaat grote pieken in de behoefte voorkomen.

Kosten

Voor al onze HPC-cloudoplossingen hanteren wij een “pay per use” rekenmodel. U betaalt dus afhankelijk van uw gebruik. Om een goed inzicht te krijgen kunt u onze rekenmodule hier aanvragen.

Microsoft Azure

MicrosoftAzure

OCF

ocf logo

Techilla

techila