Pythagoras

CVIS International B.V.
Bosscheweg 135 H
5282WV Boxtel
Nederland

+31 (0) 411 68 96 94

Pythagoras

Denken in mogelijkheden, dat is waar CVIS voor staat.

Ons ECO systeem
    
ecosysHet succesvol inzetten van High Performance Computing vraagt kennis en kunde die in veel gevallen zeer specifiek is. In tegenstelling tot veel  kantoorautomatiseringstoepassingen vragen de diverse toepassingen die parallel computing ondersteunen elk een andere aanpak. Om voor onze klanten een optimaal resultaat te realiseren heeft CVIS een aantal partners om zich heen verzameld. Hierdoor zijn we gezamenlijk in staat de beste oplossing te adviseren, te implementeren en te ondersteunen/beheren. Dit helemaal toegesneden op uw toepassing.

Kennis

CVIS heeft een uitgebreide kennis van het inrichten en beheren van HPC-clusters. Zij maakt daarbij gebruik van “best of trade” HPC hard- en software en heeft daarbij toegang tot de kennis van gerenommeerde producenten als bijvoorbeeld IBM, Redhat en vele anderen.

Applicatie

Ook op het vlak van applicaties zijn een aantal partners onderdeel van het ECO systeem. In het geval van commerciële applicaties is dit veelal de fabrikant, in het geval van opensource applicaties vaak een gebruikersgroep of ervaren gebruiker. In het geval van een in eigen beheer ontwikkelde applicatie werken onze HPC-specialisten samen met uw applicatie ontwikkelaars.

Samenvattend

Door uw HPC-omgeving door CVIS in te laten richten en te laten beheren krijgt u toegang tot een uitgebreid netwerk van specialisten. Zij ondersteunen uw HPC-omgeving en het gebruik hiervan in al z’n facetten. U kunt zich daardoor concentreren op uw core business.

Your innovation is our core business